Specialisatie Eerstelijnszorg

Hebt u meer verstand van zorg verlenen dan van ICT? Werkt u liever met mensen dan met softwarepakketten? Breekt het zweet u uit als uw agenda of declaratieprogramma weigert?

Dat begrijpen wij heel goed. Want u bent tandarts, huisarts, fysiotherapeut of een andere aanbieder van eerstelijnszorg. Uw zorg is de gezondheid van uw cliënten; dáár wilt u uw tijd en aandacht aan besteden. Voor gedoe met het netwerk, de telefoon en de website hebt u eigenlijk geen tijd, hoe belangrijk een veilige, goed werkende ICT-omgeving ook is.

Gespecialiseerde ICT-ondersteuning in uw praktijk

Dankzij onze ervaring met vele klanten in uw branche weten wij precies waar u op het gebied van automatisering tegenaan loopt in uw praktijk of waar u een oplossing voor zoekt. Exquise, Vecozo, Digora en andere systemen waar u mee werkt hebben geen geheimen voor ons.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een website gelanceerd speciaal voor aanbieders van eerstelijnszorg: Eerstelijnsictzorg.nl. Hier vindt u alle ICT-oplossingen die voor uw praktijk relevant zijn.

Eerstelijnszorg