arrow_drop_up arrow_drop_down

All-round ontwikkelaars

A&A Capacity is op zoek naar een gedreven All-round ontwikkelaar die geen uitdaging uit de weg gaat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


We zetten je graag ‘breed’ in op kleine maar zeker ook op heel grote complexe klussen, dus veel afwisseling voor jou!


Voor onze ontwikkelaars is geen dag hetzelfde. De ene dag bouw je mee aan een complexe web-applicatie, de andere dag schrijven we een app voor tablet of mobiel om vervolgens weer een integratie te maken tussen verschillende systemen.


Wie zoeken wij?

Je bent leergierig en je wilt continu mee in alle nieuwe ontwikkelingen. Als team zoeken we vooral naar opdrachten die we leuk vinden om uit te voeren.


Wat ga jij doen?
We doen zoveel mogelijk met Microsoft-technologie. Kennis van C# en SQL is dan ook essentieel. Uiteraard ben je bekend met basisvaardigheden als object georiënteerd programmeren, dependency injection, CSS, HTML, Bootstrap en Javascript. Kennis van Entity Framework, LinQ, Angular, BizTalk en DNN is een pré maar niet noodzakelijk.


Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid en je draagt van A tot Z bij aan het proces, van de architectuur tot de database en de gebruiksvriendelijkheid van de interface. Dus in plaats van kleine stukjes houd je je met het geheel bezig en praat je over alles mee. Graag zelfs!


Wat doet A&A Capacity nog meer?
A&A Capacity doet veel meer dan alleen ontwikkelen, kijk maar eens op onze website. Onze ontwikkelafdeling is relatief klein en (daardoor) heel flexibel. En ondanks dat we klein zijn, werken we voor diverse heel grote internationale enterprise ondernemingen en bouwen we heel complexe software voor hen. En dat is hartstikke leuk!


We zoeken jou als medior of senior. Want we hebben voorlopig genoeg leuk werk voor je klaarliggen op verschillende niveaus.


Ben je er nog? En krijg je er zin in? De werving en selectie wordt gedaan in samenwerking met SelectivITy. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer
06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl. 


We zien uit naar je reactie en we vertellen je graag snel meer over al onze leuke klussen en klanten. Ga je ons helpen en word je onderdeel van ons fijne team? We zitten op je te wachten, dus zet vandaag nog die stap en neem contact met ons op. Tot gauw!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Meer weten over A&A Capacity?

Wil je meer weten over A&A Capacity en hoe wij hier te werk gaan?

Bekijk onze 'Werken bij' pagina!

Wij gebruiken Cookies