Page content

VoIP telefonie

voip_tel1VoIP: een betrouwbare, flexibele en geavanceerde vorm van telefonie

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol. In feite betekent dat dus ‘stem over de internetrichtlijn’, wat inhoudt dat u gebruik maakt van de internetverbinding. U heeft op deze manier geen traditionele telefoonlijn of fysieke telefooncentrale meer nodig, en ondervindt volop voordeel van de stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid van de internetlijn. U belt met een bureautoestel, mobiele DECT-toestel of via uw computer; wat u het prettigst vindt.

De voordelen van VoIP-telefonie op een rij

     Telefooncentrale met uitgebreide functies
     Lagere tarieven en betalen per seconde
     Overal bereikbaar via het vaste (interne) nummer
     Toegankelijk op alle platformen
     Gratis en onbeperkt (intern) bellen tussen filialen
     Uitstekende geluidskwaliteit
     Volledige inzage in de gevoerde gesprekken
     Mogelijkheid tot opname van (alle) gesprekken
     Centraal telefoonboek
     Sturing van de binnenkomende oproepen
     Maandelijks op- of afwaarderen van de telefoonlijnen
     Geen langdurige contracten: u kunt per maand opzeggen
     Binnenkomende faxen digitaal in uw e-mailbox ontvangen
     Uitgaande faxen direct vanuit uw PC, paperless office/milieuvriendelijk

Bespaar kosten met VoIP-telefonie

Overal zakelijk bereikbaar zijn via uw vaste telefoonnummer. Een betrouwbare en stabiele telefoonlijn zonder zo’n lastige, fysieke telefooncentrale op kantoor aan de muur. En dat allemaal eens tegen lage tarieven met flexibele service, waarmee u kunt besparen op uw telefoniekosten.

VoIP-telefonie is niet voor niets aan het winnen in populariteit. Want met de juiste partner die verstand van zaken heeft over het installeren van uw telefoonlijn en configureren van de telefooncentrale, bent u volledig ontzorgd op het gebied van uw telefonie. Goedkoper zakelijk bellen kan heel eenvoudig zijn! Zeker weten of het voor u werkt? Test het een week vrijblijvend uit. Wij geven u graag een demonstratie.

Probleemloos bellen via VoIP

Voor een organisatie is het essentieel om er zeker van te zijn dat de IP-telefoonlijn vlekkeloos werkt. U kunt haperingen op de lijn niet gebruiken. Bereikbaarheid en goede verstaanbaarheid staan immers voorop bij communicatie. Veel problemen met IP-telefonie komen voort uit gebrekkige installatie. A&A Capacity blinkt uit in het leveren van uitermate betrouwbare IP-telefonie aan het MKB en ZZP’ers. Wij zijn in staat om de installatie correct te configureren, zodat u geen problemen met VoIP-telefonie ondervindt.

Altijd bereikbaar met VoIP

Door gebruik te maken van een eventuele tweede internetlijn, bent u zeker van een mogelijke back-up indien de eerste lijn uitvalt. Bovendien kan de lijn altijd vanaf de centrale naar uw mobiele telefoon worden gestuurd. Zo bent u met VoIP-telefonie altijd bereikbaar.

VoIP telefonie in de praktijk


Bent u benieuwd naar de voordelen van VoIP voor uw organisatie? Wij geven u met plezier een demonstratie op uw kantoor. Bovendien kunt u VoIP gratis gedurende een week uitproberen. Neem contact op voor meer informatie.