SEPA Machtiging

Met het invullen en verzenden van dit formulier gaat u akkoord met een betaling per maand. Hiermee geeft u A&A Capacity ook toestemming via doorlopende incasso-opdrachten een bedrag van uw rekening te laten afschrijven voor de geleverde diensten/producten zoals u contractueel met A&A Capacity bent overeengekomen.

Belangrijk voor u:

  • U machtigt A&A Capacity om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging intrekt.
  • Het bedrag wordt binnen de afgesproken termijn van uw rekening afgeboekt.
  • Met het ondertekenen van de machtiging gaat u akkoord met de regels van het machtigen.

Mocht u het niet eens zijn met een afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na de afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Gegevens incassant:

A&A Capacity
Samsonweg 28 B&Z
1521 RM  Wormerveer

Let op: Vul uw gegevens juist in. Bij een mislukte incasso zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten voor de mislukte incasso bij u in rekening te brengen.

Gegevens opdrachtgever

"*" geeft vereiste velden aan

Doorlopende SEPA-machtiging

Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met een betaling per maand. Hiermee geeft u A&A Capacity ook toestemming via doorlopende incasso-opdrachten een bedrag van uw rekening te laten afschrijven voor de geleverde diensten/producten zoals u contractueel met A&A Capacity bent overeengekomen alsmede voor het opslaan van de ingevulde gegevens.