Referentie Restaurant Sitpoint en TC Wormerveer
arrow_drop_up arrow_drop_down

Restaurant Sitpoint en TC Wormerveer

Restaurant Sitpoint en Tennis centrum Wormerveer zijn naast elkaar gevestigd en delen dus ook dezelfde faciliteiten. Om overal op beide locaties bereikbaar te zijn hebben zij ervoor gekozen om VoIP bij A&A Capacity af te nemen. Hiervoor is uiteraard ook de hardware geleverd.


Middels VoIP kan er kosteloos tussen beide locaties gecommuniceerd worden. Daarnaast is de telefonische communicatie een stuk overzichtelijker door de algemene telefooncentrale. VoIP bespaart Restaurant Sitpoint en Tennis centrum Wormerveer niet allen kosten maar ook tijd. Middels het Office-365 pakket kunnen de medewerkers gebruikmaken van de vertrouwde Microsoft Officeprogramma’s en direct opslaan in de Cloud. Ook worden alle documenten automatisch opgeslagen door het Microsoft back-upsysteem. De documenten zijn nu niet alleen zichtbaar op een desktop of laptop maar ook op tablets en smartphones. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up off site wordt gemaakt staan de gegevens altijd op een USB-disc. De disc kan dan mee naar huis worden genomen zodat vertrouwelijk bestanden altijd veilig opgeslagen zijn.


Om de klanten te voorzien in hun behoeften is er een wirelessverbinden geïnstalleerd door A&A Capacity. De gasten kunnen nu altijd gebruikmaken van WiFi. Ideaal als zij even moeten wachten op de tennisuitslagen. A&A Capacity host ook de website en het domein van Restaurant Sitpoint en Tennis centrum Wormerveer. Daarnaast maken Restaurant Sitpoint en Tennis centrum Wormerveer gebruik van de helpdesk van A&A Capacity. Dat betekent dat zij binnen kantooruren altijd kunnen bellen en direct geholpen worden. Er wordt gestreefd om eenvoudige problemen direct op te lossen zodat de klant geen hoeft te ondervinden.


Namens het team: “Restaurant Sitpoint en Tennis centrum Wormerveer zijn niet alleen een ontzettend leuke klanten, maar ook een restaurant waar wij graag broodjes halen voor tijdens de lunch!”


www.sitpoint.nl en www.tcwormerveer.nl

Wij gebruiken Cookies