PHP Programmeur

Is programmeren jouw passie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel vrijheid?

Deze vacature is al vervuld. Nieuwe reacties worden niet in behandeling genomen.


Is programmeren jouw passie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel vrijheid? Dan heeft A&A Capacity een leuke uitdaging voor jou!

A&A Capacity is gevestigd in Wormerveer en een snel groeiend en flexibel bedrijf dat haar klanten voorop stelt. Wij kunnen jouw kennis, hulp en idee├źn dus goed gebruiken! De opdrachten zijn zeer uiteenlopend qua complexiteit en omvang. Je houdt je onder andere bezig met het automatiseren en optimaliseren van zowel onze websites als die van onze klanten en het ontwikkelen van webapplicaties. Dit vergt enige kennis PHP van HTML, CMS en WordPress.

Wat biedt A&A Capacity jou?
Je krijgt een marktconform salaris, veel vrijheid, goede opleidingsmogelijkheden, een bonusregeling, uiteraard een goede werksfeer en dagelijks wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Het is ook mogelijk om op freelance basis bij ons te werken.

Wat vragen wij van jou?
Minimale competenties:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Kennis van PHP, HTML, diverse Content Management Systemen en WordPress.
  • Daarnaast verwachten wij dat je enthousiast bent en een verantwoordelijkheidsgevoel hebt.

Het team
Je komt terecht in een jong en enthousiast team. Samen met ons ga je aan de slag om toffe producten voor onze toonaangevende klanten te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar pz@aacapacity.nl. Voor vragen kan je ook altijd telefonisch contact opnemen met mevr. Ellis Altena via 075 - 6700521.

Wij hopen jou binnenkort op een kennismakingsgesprek te kunnen verwelkomen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

arrow_drop_up arrow_drop_down