Overal bereikbaar | A&A Capacity | Erkend ICT-bedrijf
Mobiele Telefonie

Overal bereikbaar

Voorspelbare kosten, overzicht van gebruik

Voorspelbare kosten, overzicht van gebruik

Als bedrijf ligt uw focus op uw core business. De randvoorwaarden en secundaire processen dienen zo vlekkeloos mogelijk te lopen. Zorgen over bereikbaarheid en telefonie? Daar hebt u geen tijd voor. Van een mobiel abonnement verwacht u dan ook dat de kosten voorspelbaar en overzichtelijk zijn. Een transparant abonnement, zonder verborgen kosten achteraf.


Mobiel Onbeperkt KPN

Daarom heeft A&A Capacity in samenwerking met KPN gekozen voor Mobiel Onbeperkt KPN, hét abonnement dat u in staat stelt om een goed overzicht van de kosten te behouden, zonder hier al te veel moeite en tijd in te investeren. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op het belangrijke aspect: ondernemen.


Één abonnement voor bellen, sms’en en internet

Mobiel Onbeperkt KPN is één abonnement voor zowel bellen en sms’en, als mobiel e-mailen en internet. Met dit abonnement kunt u onbeperkt bellen en sms’en in Nederland naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers. Dit abonnement is voor kleine én grotere bedrijven een perfecte oplossing.


Betrouwbaar netwerk van KPN

Met Mobiel Onbeperkt KPN bellen uw klanten over het betrouwbare netwerk van KPN. Bij KPN hebt u altijd de beste verbinding, zowel in als buiten de auto, op kantoor en thuis. Daarnaast wordt het netwerk en de beschikbaarheid 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. A&A Capacity is uw aanspreekpunt.


Mobiel Onbeperkt KPN

Binnen Mobiel Onbeperkt KPN hebt u keuze uit vijf varianten. U kunt één overeenkomst afsluiten waarbinnen u een onbeperkt aantal combinaties van abonnementen kun afsluiten voor u en uw medewerkers.

• Mobiel Onbeperkt KPN

• Mobiel Onbeperkt KPN 50 MB

• Mobiel Onbeperkt KPN 500 MB

• Mobiel Onbeperkt KPN 3000 MB

• Mobiel Onbeperkt KPN 8000 MB

Alle vijf de varianten zijn alleen als SIM Only-abonnement verkrijgbaar.


KPN voordeelmodules

Mobiel Onbeperkt KPN maakt het mogelijk om al uw abonnementen nog verder af te stemmen op de behoefte van uw individuele medewerker. Daarvoor zijn praktische modules, zoals de voordeelmodule Bellen naar het buitenland en Belbundel EU, beschikbaar. Wij adviseren u graag vrijblijvend welke modules het beste bij u of uw bedrijf passen.

Onze overige telefonie-oplossingen:

Over VoIP Telefonie

Wat is IP-

telefonie?

Voordelen van VoIP

Voordelen 

van VoIP

VoIP Toestellen

IP-telefonie 

Toestellen

VoIP Software

IP-telefonie 

Software

VoIP Tarieven

IP-telefonie 

Tarieven

Mobiele Telefonie

Geavanceerde en betrouwbare IP-telefonie voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd naar de voordelen van IP-telefonie (VoIP) voor uw organisatie? Wij geven u met plezier een demonstratie op uw kantoor. Bovendien kunt u VoIP gratis gedurende een week uitproberen. Neem contact op voor meer informatie.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

Private & Public Cloud

Software realisatie

Softwarerealisatie

Design & Marketing

(Web)design & Marketing