Een professionele website incl. CMS

t.w.v. € 2500,- voor € 1250,-

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Professioneel online en SEO ready

Elke onderneming is uniek, dat weten wij als geen andere . Daarom maken onze web-specialisten een website passend bij jouw doelgroep, verdienmodellen en huisstijl. Wij maken gebruik van de modernste technieken. Jouw website krijgt een goede navigatie en is volledig responsive, dus perfect leesbaar op alle apparaten en (mobiele) toestellen. Bovendien voldoet je website aan alle technische eisen zoals onder andere SEO-ready (goed vindbaar in Google). Via het gebruiksvriendelijke CMS dat volledig op de .Net technologie van Microsoft is gebaseerd kun je eenvoudig de content van je website up to date houden. Pas zelf al je teksten en afbeeldingen aan wanneer het jou uitkomt. Uiteraard zijn wij er altijd als je advies en ondersteuning nodig hebt.

Wij hosten de website voor je, beveiligen deze met een SSL-certificaat en zorgen voor het technische onderhoud hiervan. Geen zorgen dus over de veiligheid en beschikbaarheid van je website, dat is goed geregeld.

Wat kun je verwachten?

Een gebruiksvriendelijk CMS systeem

Goed leesbaar op alle apparaten

Geheel aansluitend op jouw doelgroep

Hosting, beveiliging en technisch onderhoudt

Een uitgebreid intake gesprek

Een intake gesprek is de eerste stap! Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen met betrekking tot de website. Ook bespreken we op welke doelgroep de website moet aansluiten, welke verdienmodellen er extra aandacht moeten krijgen op de website en bepalen wij de geografische locatie van jouw doelgroep. Tijdens het adviesgesprek verzamelen wij, door middel van een gestructureerde vragenlijst alle informatie die nodig is voor het ontwikkelen en realiseren van een perfecte website of webshop.

Zelf je website bewerken

De oplevering van een website duurt gemiddeld tussen 2 á 4 weken. Uiteraard is dit afhankelijk van de aantal pagina’s en functionaliteit van de website. Door middel van een uitgebreide handleiding en een eventuele cursus van het CMS-systeem kun je de content van je pagina’s vullen en / of aanpassen. Uiteraard kun je ook rekenen op de ondersteuning van onze web-specialisten.

Pak meteen een slag extra

Na oplevering van je website heb je de mogelijkheid om met één van onze marketeers je website te analyseren. Onze onlinemarketing-specialist kan jou adviseren over de mogelijkheden van de onlinemarketing diensten die resulteren tot meer bezoekers op jouw website.

Profiteer nu van onze actie en vraag een vrijblijvend intake gesprek aan!